koulutus

3 hyödyllistä sovellusta englannin oppimiseen iOS-laitteellasi

461views

Tekniikka kehittyy jatkuvasti joka päivä, ja tämä on antanut meille mahdollisuuden parantaa oppimisprosessejamme. Perinteisten oppimateriaalien, kuten kirjojen, muistiinpanojen tai kaavioiden, lisäksi voimme nyt oppia suoraan ulkoisista laitteista, kuten iPhonesta. Näin meitä on siunattu mukavuudella oppia tien päällä, erityisesti englannin äidinkielenään puhuville, jotka matkustavat usein englanninkielisiin maihin.
Jos satut olemaan velkaa, olet onnekas! Tässä artikkelissa jaetaan kanssasi kolme hyödyllistä sovellusta, jotka voit ladata puhelimeesi riippumatta siitä, oletko äskettäin omaksunut tämän kielen oppimisen aloittamiseksi tai pitää sen hyödyllisenä kumppanina englannin taitosi parantamisessa milloin tahansa.
WordPower Opi amerikkalaisen englannin sanastoa
Palvelun tarjoaa InnovativeLanguage.com
Kun vihdoin ymmärrät, kuinka kieli toimii ja sinulla on sen perusperustat, seuraava tärkeä askel on laajentaa sanavarastoasi ja jatkaa harjoittelua, kunnes se on sinulle toinen luonto. WordPower-sovelluksessa on erittäin helppokäyttöinen graafinen käyttöliittymä, jossa on eniten käytetty ja asiaankuuluva sisäänrakennettu sanastokirjasto, joka vaihtelee matkailukohteista, alkuperäisistä ilmaisuista, rakkaudesta, kulinaarisista aiheista, ihmiskehosta (kädet, jalat, pää), työammateista, jne.
Huomaa, että tätä sovellusta pidetään pohjimmiltaan sanapankkina. Se ei oikeastaan ​​koske muita alueita, kuten kielioppia, sen lisäksi, että se keskittyy pääasiallisesti sanastoon.
Opi englannin kielioppi
British Councilin tuoma sinulle
Kun halutaan osata puhua englantia nopeasti, on ensin ymmärrettävä hyvän kielioppitaidon perusteet ja tärkeys – joskus tätä käsitettä aliarvioidaan, mikä estää etenemisen. Joillekin tämä kieliopin oppimisen osa saattaa olla tylsää tai tylsää, mutta ei väliä, se on pakollinen kaikille kielelle, jonka saatat haluta oppia.
Vastatakseen tähän avunpyyntöön British Council ryhtyi rakentamaan tämän sovelluksen, joka auttaa potentiaalisia käyttäjiä hallitsemaan kieliopin oppimisvaiheensa hauskalla tavalla. Hyvällä tasapainolla teorian ja käytännön välillä käyttäjät voivat harjoittaa tietojaan MCQ:iden ja lauseiden uudelleenjärjestelyn/muodostuksen avulla. Sovelluksen kehittäjät uskovat, että tämän avulla käyttäjät voivat paremmin ymmärtää ja oppia kielioppisäännöt järjestelmällisesti.
On suositeltavaa, että käyttäjillä on englannin kielen vähimmäistaitotaso ennen tämän sovelluksen käyttöä (koska kaikki on kirjoitettu englanniksi). Mutta jos luet tätä artikkelia, sen pitäisi tarkoittaa, että osaat jo perusenglannin.
English Pod OpenLanguagella
OpenLanguage:n tuoma sinulle
Tämä sovellus on rakentanut hämmästyttävän monikielisen alustan, johon on sisällytetty joidenkin näkyvimpien kielisovellusten, kuten EnglishPod, SpanishPod ja FrenchPod, olemus. Sovelluksen lataamisen lisäksi käyttäjät, jotka päättävät maksaa lisätilauksista, voivat oppia kaikki mainitut kielet lisäetuna.
Heidän virtuaalinen oppimispöytä nimeltä “Tablet Textbook” käyttää uuden aikakauden kielenkoulutussovellusten lautasta ja tarjoaa sekä käyttäjille että opiskelijoille pääsyn kaikkiin olennaisiin oppimateriaaleihinsa yhdessä käyttöliittymässä, jossa on sanakäännöksiä, lauseiden uudelleenjärjestelyharjoituksia ja paljon muuta. . Oppimismahdollisuudet eivät lopu tähän, he voivat ottaa yhteyttä muihin opiskelijoihin ja saada hyödyllistä palautetta sekä käydä akateemisiin kursseihinsa liittyviä keskusteluja oppimiskykynsä laajentamiseksi.