Liiketoiminta

4 Android-sovellusta, joita voit kokeilla, jos haluat löytää kaupallisia kiinteistöjä

1.4kviews

Oikean liike- tai teollisuustilan löytäminen ei todellakaan ole niin helppoa, mutta ei myöskään ehdottoman vaikeaa. Sinun tarvitsee vain käyttää aikaa ja toteuttaa muutama vinkki ja temppu. Lisäksi on hyvä idea hyödyntää kaikkia saatavilla olevia tietoja ja resursseja, kuten kokeilla seuraavia Android-sovelluksia, jotka on suunniteltu erityisesti kaupallisten kiinteistöjen etsimiseen. Sen lisäksi, että voit löytää valtavan määrän tilaa yrityksellesi, nämä sovellukset voivat myös säästää paljon aikaa ja stressiä.
1. LoopNet Commerical Real Estate. Tämä on ehkä tunnetuin ja hyödyllisin sovellus kaupallisten kiinteistöjen etsimiseen ja se on saatavilla ilmaiseksi Google Playsta. Se on saanut jo satoja myönteisiä arvosteluja, ja sillä on myös 4 tähteä viidestä Android Marketissa.
LoopNet Commerical Real Estaten avulla voit selata lähes miljoonan listauksen joukosta löytääksesi oikean tilan liikekiinteistöllesi. Voit myös hyödyntää älypuhelimesi GPS-ominaisuuksia ottaaksesi yhteyttä tai tavoittaaksesi lähimmät liiketilat alueellasi. Lisäksi LoopNet Commerical Real Estate antaa sinun suodattaa hakujasi hintaluokan, kiinteistön koon ja tyypin mukaan. Kaiken kaikkiaan tämä sovellus lisää mahdollisuuksiasi löytää oikea liiketila, ja sinun kannattaa kokeilla sitä!
2. Zoopla Property Search. Tämä on toinen sovellus, joka on saanut paljon hyviä arvosanoja Android Marketissa ja jolla on ylpeänä 4 tähteä viidestä. Zoopla Property Search auttaa sinua löytämään tilaa yrityksellesi Isossa-Britanniassa mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan. Voit myös käyttää puhelimesi GPS-sensoria etsiäksesi lähellä olevia vuokrattavia liikekiinteistöjä. Lisäksi Zoopla Kiinteistöhaku tarjoaa lisätietoa vuokrattavan kohteen nykyisestä arvosta sekä asiaankuuluvat kuvat ja yhteystiedot.
3. Property Finder. Melko yksinkertainen nimi, mutta sen ominaisuudet ovat vaikuttavia! Property Finder on jälleen yksi loistava työkalu, jos haluat etsiä liike- tai teollisuustilaa. Tutustu tämän sovelluksen moniin mahdollisuuksiin. Sen avulla voit muun muassa tehdä hakuja suuresta päivitetyn listauksen tietokannasta, muokata hakujasi, lisätä kiinteistöjä suosikkeihin ja ottaa yhteyttä kiinteistön omistajaan suoraan sovelluksessa. Saatat myös olla iloinen siitä, että Property Finderilla on helppokäyttöinen ja intuitiivinen käyttöliittymä, ja mikä parasta, se on täysin ilmainen!
4. Liikekiinteistöt. Tällä sovelluksella on entistä ennakoitavampi nimi, ja sen avulla voit luonnollisesti etsiä Yhdysvaltojen parhaita kaupallisia tiloja ilman vaivaa. Haun aikana Liikekiinteistöt antaa sinun nähdä kattavan yhteenvedon jokaisesta vuokrattavasta kiinteistöstä ja saada välittömät kartta-ohjeet suosikkiliikekiinteistöihisi. Jos et halua tuhlata aikaa linja-autoasemalla, ota älypuhelimesi esiin, lataa tämä sovellus ja hyödynnä sen upeita ominaisuuksia!